У 2014 році  буде відзначатися 70-річний ювілей з дня заснування Херсонської області. Її було утворено через два тижні після визволення території, яка нині входить у межі області, від фашистських загарбників у роки Великої Вітчизняної війни – 30 березня 1944 року.

«Відзначення 70-річчя утворення Херсонської області повинно пройти на високому організаційному рівні, – підкреслив голова обласної державної адміністрації Микола Костяк у одному із своїх виступів. – Для цього нам необхідно об’єднати зусилля всіх органів влади, установ та організацій, залучити видатних земляків, молодь, ветеранів для підготовки до знаменного ювілею області».

З розпорядженням про підготовку до відзначення  70-річчя утворення Херсонської області, рішеннями XXVI сесії VІ скликання Херсонської обласної ради «Про організаційний комітет  та заходи щодо підготовки до відзначення 70-ї річниці  утворення Херсонської області»,  що включають план організаційних заходів з підготовки до відзначення 70-ї річниці утворення Херсонської області можна ознайомитись на сайті управління культури Херсонської обласної державної адміністрації: http://uct.artkavun.kherson.ua/semricha.htm

А які заходи з приводу визначної дати в історії Херсонщини підготувала й проведе обласна бібліотека для дітей, читайте на сайті бібліотеки у рубриці «Херсонщині – 70».

 

Опубліковано в рубриці Новини, Херсонщині - 70
frank


Comments are closed.