Організаційний комітет Відкритого літературного конкурсу творів у жанрі фантастики та фентезі “ФантФест” запрошує юні літературні таланти до участі! У 2019 році конкурс відбуватиметься вже вшосте. На попередні п’ять творчі роботи надходили з різних куточків України та із країн «близького зарубіжжя», зростали масштаби конкурсу – від кількох десятків до більше ста учасників.

Тож знайомтесь із Положенням про конкурс і умовами участі в ньому – і гайда за письмові столи! Фантазуйте, мрійте, творіть – і надсилайте свої оповідання, новели, казки, або й уривки з повістей (а може й романів…) на розгляд журі конкурсу. Творчі роботи прийматимуться з 1 січня до 15 березня 2019 року.

Усі конкурсні твори оприлюднюються на сайті Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки для проведення голосування за «Приз читацьких симпатій». А на початку квітня відбувається святкова церемонія нагородження переможців і призерів із врученням дипломів та цінних подарунків. До речі, всім переможцям, які не можуть прибути на фінал особисто, дипломи надсилаються в електронному вигляді (скан-копія друкованого диплому).

У 2018 році за підтримки Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» було видано збірник вибраних творів переможців конкурсу 2014-2018 років (електронна версія збірника доступна за посиланням https://goo.gl/LFH1N8 ).

Мітки:
Опубліковано в рубриці Анонси, Конкурси, Підліткам
vbpi


Comments are closed.