У заключний день фестивалю “Книжковий Миколай” свого листа святому-чудотворцю написали учасники театру-студії “Чеширський кіт” бібліотеки ім. Дніпрової Чайки.
Добра історія про те, як помічники Святого Миколая присоромили маленьких бешкетників і допомогли їм виправити шкоду та помилки, сподобалась і дітям, і дорослим, і самому Святому Миколаю. Тож усі учасники вистави отримали від нього різдвяні подаруночки.
За традицією, саме під час святкової програми обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на головній сцені фестивалю “Книжковий Миколай” були вручені нагороди і переможцям творчих конкурсів – читачам бібліотек Херсонщини.
Юних письменників-початківців – переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Творчі канікули” – привітав із успіхом голова Херсонської організації Національної спілки письменників України Василь Загороднюк.
У цьому конкурсі змагання відбувається у двох вікових групах та у семи номінаціях, тож і переможців – літературно-обдарованих юних читачів – зібралось на сцені багатенько! Кожен отримав диплом та книжковий подарунок.
Дипломи й книжкові подарунки отримали і переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-виставки дитячих малюнків  “Сторінками книг Чингіза Айтматова”. До речі, вже відомо, що четверо з них увійшли в число призерів і ІІ, всеукраїнського етапу конкурсу, підсумки якого будуть оголошені 18 грудня у Києві.***

А ви вже написали свої листи Святому Миколаю? Ще ні? – Тоді саме час! Адже його помічники вже дбайливо складають до чарівної торбини подарунки для усіх чемних та слухняних діточок, аби встигнути все підготувати до завтрашньої ночі…

 



Comments are closed.