Вчимо німецьку разом

Клуби з вивчення німецької мови для тих, хто хоче поглибити та покращити свої знання. Заняття у клубах складаються із трьох компонентів – читання адаптованої літератури, граматичний блок та блок тематичного спілкування. Робота кожного клубу включає також культурний, історичний та соціокультурний компонент, практикуються святкові засідання у колі родини.
Німецькі клуби проходять на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки за рівнями володіння мовою:
Клуб “Deutsch zusammen lernen для учасників з середнім (В1) рівнем вживання мови проходить щонеділі о 10.00. Кожна зустріч шанувальників німецької мови присвячена темам шкільної освіти та часу дозвілля в Німеччині. Словниковий запас клубівців поповнюється новими словами та мовними конструкціями. Вдосконалюється вміння просто і зв’язно висловлюватися щодо знайомих тем і сфер особистих зацікавлень.
Клуб німецької мови для початківців “Hallo, Deutsch“ для учасників з базовим (А1) рівнем володіння мовою проходить щонеділі о 12.00. На засіданнях клубівці вживають загальновідомі побутові вислови і прості речення, спрямовані на задоволення конкретних потреб.
Клуб німецької мови для дітей “Ich liebe Deutsch“ проходить кожного вівторка о 16.00 та щонеділі о 14.00. Учасники клубу вчаться писати та читати німецькою мовою, співають навчальні пісні, поповнюють лексичний запас до окремих тем повсякденного спілкування.
Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до дружної команди шанувальників німецької мови.

Новини клубу.

Опубліковано в рубриці Дітям, Іноземний відділ, Клуби
vbpi


Comments are closed.