25
Бер

English Clubs

Англійські клуби

Діяльність Англійського Клубу (а точніше – клубу, де говорять англійською) започаткував волонтер Корпусу Миру США в Україні Скотт Філіпс Престон, а підтримали добре починання колектив сектору документів іноземними мовами та волонтери Корпусу Миру, які у подальшому працювали в бібліотеці.
На сьогоднішній день на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки працюють англомовні клуби для дітей, підлітків та дорослих.

“Smart English” – це клуб, зустрічі якого проходять два рази на місяць, у неділю об 11.00, для дітей віком 7-10 років (рівень володіння англійською – starter) та о 12.00 – діти 11-15 років (рівень володіння англійською – elementary).
Зустрічі відбуваються саме англійською, що робить кожне засідання пізнавальним та захоплюючим. Зазвичай заняття присвячені темам сім’ї, навчання та спілкуванню у повсякденному житті. Клубівці прослуховують англійською мовою пісні, виконують різноманітні завдання, грають в настільні ігри і, звичайно ж, вдосконалюють мовлення іноземною.

“Speak Out” – це розмовний клуб для дорослих із середнім (А2-В2) рівнем володіння англійської. Зустрічі у цьому клубі відбуваються щопонеділка та щочетверга о 16.00 у бібліотеці або на платформі Zoom (у період карантину). Під час занять ми обговорюємо різні теми англійською мовою, а саме: навчання, відпочинок, хобі, спорт, сім’я, суспільна діяльність, природа, мистецтво тощо. Також відвідувачі знайомляться з новими фразами та ідіомами, які є популярними для сьогоденного спілкування, адже іноді гостями клубу є наші американські друзі-волонтери, що також дає можливість порівняти український та американський устрій життя.

Більше – на сторінці інформаційного центру “Вікно в Америку для майбутніх лідерів” у Facebook.

Мітки:
Опубліковано в рубриці Дітям, Іноземний відділ, Клуби, Підліткам
frank


Comments are closed.