11 квітня одинадцять команд з усіх куточків Херсонщини зібралися у гостинній Новій Каховці на фінальний захід обласного етапу міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді “ПрофіКемп”.

***

Із ранку команди змагалися за право виходу в фінал у найвидовищнішій категорії – сценічній PR-презентації власного туристичного маршруту, а також у категорії “Оригінальна сувенірна продукція”, очікували рішення експертів та журі щодо лідерства у інших категоріях, за роботу в яких команди відзвітували напередодні в онлайновому форматі. А ще – знайомились із професіями, затребуваними на ринку праці Херсонщини, на Ярмарку професій, що розгорнувся на майдані перед Палацом культури під теплим квітневим сонечком, переглядали експозицію сувенірів, які самі ж виготовляли разом зі своїми кураторами, і “голосували” за ту з них, що сподобалась найбільше, – в очікуванні урочистої миті, коли у концертній залі пролунають закличні фанфари і розпочнеться змагання фіналістів і з нетерпінням очікувана церемонія нагородження. 
Читати далі.

Читати також: https://khe.dcz.gov.ua/novyna/proekt-turystychnyy-profikemp-shchob-nashi-dity-zhyly-i-pracyuvaly-v-ukrayinihttp://khor.gov.ua/2019/04/15/13539/

vbpi


Comments are closed.