Офіційне відкриття IV Південного фестивалю книги та читання відбудеться опівдні 13 грудня у ТРЦ “Фабрика”, але письменники – учасники цьогорічного “Книжкового Миколая” – прибувають до Херсона напередодні, тож для зустрічей з улюбленими авторами юні читачі нашого міста отримали в подарунок додатковий день.
Протягом 12 грудня у закладах загальної середньої освіти бібліотека імені Дніпрової Чайки організує зустрічі з українськими письменниками – авторами книг для дітей і підлітків.
А вже о 15.00 у бібліотеці розпочнеться імпреза у літературному салоні “ЧайКа”. На “Зустрічі без прощань” з Мариною Павленко, Валентиною Захабурою, Сашком Дерманським, Олександром Есауловим, Тарасом Микитчаком запрошуються всі бажаючі – юні і дорослі читачі, батьки, колеги-бібліотекарі, педагоги.

У неділю, 15 грудня, на фестивальній локації в ТРЦ “Фабрика” відбудеться святкова прем’єрна вистава бібліотечного театру-студії “Чеширський кіт” “Святий Миколай, до нас завітай” та урочисте нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу “Творчі канікули”
(початок – о 10.30).

Об 11.30 запрошуємо на ще одну прем’єру – краєзнавчої гри “Літературний круїз Херсонщиною” у гранд-форматі. Знавці красного письменства рідного краю зможуть виявити свою ерудицію на ігровому майданчику і отримати призи, пригадати важливі події та факти з історії літератури Херсонщини, познайомитись із новими іменами та новими книгами і, безперечно, весело провести час у колі друзів.

Опубліковано в рубриці Анонси, Книжковий Миколай
vbpi


Comments are closed.