На сайті Національної бібліотеки України для дітей щойно оголошені імена переможців Всеукраїнського літературного конкурсу “Творчі канікули – 2019”, адже саме сьогодні в Києві відбувається святкове нагородження учасників, чиї твори були визнані авторитетним журі найкращими. Серед учасників із Херсонської області до числа переможців увійшла Вікторія Виходцева, вихованка літературної студії “Контур”.

Переможці Всеукраїнського конкурсу “Творчі канікули” 2019 року.
Фото Національної бібліотеки України для дітей

Репортаж із церемонії нагородження переможців конкурсу у Києві.

Вікторія Виходцева

Вікторія вже має на своєму “рахунку” чимало перемог у різноманітних літературних конкурсах і публікації не тільки у збірниках цих конкурсів, а й на сторінках журналу “Однокласник” (у №8 за 2018 рік). Тож незабаром на її авторській поличці з’явиться поповнення. Адже одночасно з оприлюдненням результатів конкурсу опублікована і електронна версія збірки “Творчі канікули 2019”, друкований примірник якої обов’язково отримає кожен автор:

http://www.chl.kiev.ua/mbm/Book/View/479#page/1/mode/2up

Щирі вітання тобі, Вікторіє, і усім переможцям конкурсу із Херсонської області, чиї твори – як лауреати в своїх номінаціях – також були включені до збірки. Отож, «Знайомтеся — це ми!» – юні письменники Херсонщини, які відтепер вже мають свою першу книжку:Пехнік Люба, творчу роботу якої подала на конкурс Велетенська сільська бібліотека Білозерського району (номінація “Знайомтеся – це ми”), а також херсонці, вихованці літературних студій “Контур” та “Ліра”: Осипчук Олександра (номінація «Природа — джерело натхнення та краси», ТЛМ), Волканіна Катерина (номінація «І в кожному із нас уже живе філософ», ТЛМ), Юдіна Марія (номінація «Моя майбутня професія», НВК “Школа гуманітарної праці” Херсонської обласної ради), Мєльгунова Ельвіра (номінація «Безмежний світ моєї уяви», студія “Контур”).

Читайте твори своїх ровесників, вмикайте “Безмежний світ своєї уяви” – і беріть участь у творчих конкурсах наступного, 2020 року!



Comments are closed.