Оновлено

У зв’язку із запровадженням на території України заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, введенням Урядом України надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів із 25 березня, з урахуванням змін, внесених до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211, на період із 17 березня по 11 травня 2020 року та продовженням карантину до 22 червня в бібліотеці призупиняється проведення масових заходів та приймання користувачів.

До відновлення обслуговування в бібліотеці пропонуємо скористатися інформаційними ресурсами Бібліотеки онлайн: електронним каталогом, електронною бібліотечкою, добіркою кращих тематичних інтернет-ресурсів, рекомендованих дітям.

Звертаємо увагу педагогічних і бібліотечних працівників, а також батьків та юних читачів на нову відео-рубрику – “Бібліотека рекомендує”.

Адміністрація

Опубліковано в рубриці Новини
vbpi


2 коментарі до “До уваги користувачів!

  1. Ан
    27.03.2020 at 9:08 am

    Будемо з нетерпінням чекати зустрічі з новими книгами,цікавими заходами

    • vbpi
      27.03.2020 at 9:24 am

      Бережіть своє здоров’я, а ми постараємось підготувати до зустрічі зі своїми читачами після карантину велику колекцію книжкових новинок і справжній феєрверк цікавих заходів! Бібліотека завжди “відчинена” онлайн і на зв’язку!