Завершився відкритий конкурс на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя» 2020 року, і компетентне журі вже ознайомилось із усіма роботами та визначило переможців. Нагадаємо, що цього року конкурс уперше проводився у форматі онлайн. Але це не вплинуло на його актуальність та націленість на привернення уваги підлітків до традиційних сімейних цінностей.

Попри карантин, на конкурс надійшло 28 робіт від учнів закладів загальної середньої освіти та недільних шкіл, читачів публічних бібліотек м. Херсона та області. Згідно з умовами конкурсу як спільного проєкту відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії УПЦ, управління освіти Херсонської міської ради за партнерства Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, творчі проєкти виконані у номінаціях «відеореклама», «літературна», «друкована промоція» та «фотоконкурс» за темами «Моя щаслива сім’я», «Краса батьківства», «Нехай дитя прийде у світ», «Цнота – оберіг шлюбу», «Багатодітна родина – дітей багато не буває!», «Мій родовід».
Результати конкурсу будуть оголошені під час урочистої церемонії нагородження, про яку ми повідомимо пізніше.
А тим часом запрошуємо всіх ознайомитися із кращими, на думку журі, роботами учасників конкурсу та проголосувати за ту, яка вам найбільше сподобалась. Кімната для голосування “відчиниться” 25 травня, а голоси прийматимуться до 25 червня включно.
За результатами онлайн голосування переможець отримає «Приз читацьких/глядацьких симпатій».
Чекаємо також і на ваші коментарі до робіт учасників – їх можна залишати на сторінці сайту, на якій розміщені для ознайомлення творчі проєкти фіналістів конкурсу (внизу сторінки).

Будьте активними та підтримайте конкурсантів!

Опубліковано в рубриці Конкурси, Новини, Підліткам
vbpi


Comments are closed.