Нещодавно ми інформували про завершення ІІІ відкритого конкурсу на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя!», який цього року проводився в онлайн режимі.

Компетентне журі у складі завідувача відділу у справах сім’ї Херсонської єпархії протоієрея Івана Гордієнка, начальниці відділу з питань виховної роботи та позашкільної освіти управління освіти Херсонської міської ради Валентини Поздняк, завідувачки відділу естетичного виховання обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки Анжели Ракші, керівниці недільної школи Свято-Касперівського храму Інни Гордієнко, письменниці Юлії Чернієнко, керівниці «Центру захисту материнства та дитинства» Олени Горшкової, завідувачки читальної зали Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки Вікторії Сломчинської визначило переможців конкурсу.

В 2020 році ними стали:
– у номінації “Відеореклама”
І місцеЯковенко Олена, учениця Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов;
ІІ місцеВолочай Ірина, учениця Херсонської ЗОШ І-ІІ ст. з вивченням мов національних меншин;
ІІІ місцеМосіна Софія, учениця Херсонської спеціалізованої школи №12 з поглибленим вивченням французької мови

– у “Літературній номінації”
І місцеДаюб Надія, учениця Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов;
ІІ місце – розділили Вініченко Анна, учениця недільної школи Свято-Катерининського храму, та Букацель Дар’я, учениця Херсонської спеціалізованої школи №12 з поглибленим вивченням французької мови;
ІІІ місцеСавронь Ксенія, читачка Верхньорогачицької бібліотеки для дітей

у номінації «Друкована промоція»
ІІ місцеМуравйов Геннадій, учень Херсонської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4
ІІІ місцеПетренко Анна, читачка Верхньорогачицької бібліотеки для дітей

у номінації «Фотоконкурс»
І місцеГорбан Ілля, учень Херсонської гімназії № 1
ІІ місцеБублик Анастасія, учениця Степанівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 17
ІІІ місцеДжаффар Софі – учениця Херсонської гімназії № 3

Вітаємо переможців!

Організаційний комітет конкурсу дякує усім учасникам за цікаві роботи, підняті проблемні питання щодо сімейного виховання, щирі думки та сміливі висновки, викладені у творчих роботах власні роздуми та спостереження про сімейні відносини, збереження родинних традицій.
Кращі роботи за три роки проведення конкурсу у відкритому форматі будуть викладені у вільному доступі для використання їх під час навчальних та позакласних заходів – через посилання, розміщені на офіційних сайтах організаторів.
Нагадуємо, що триває голосування за «Приз симпатій» цьогорічного конкурсу, і кожен бажаючий може віддати свій голос за найкращий, на його думку, творчий проєкт.
26 червня будуть підбиті підсумки голосування та визначено переможця. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

vbpi


Comments are closed.