В рамках відзначення в Херсоні Дня міста сьогодні відбулося урочисте нагородження переможців ІІІ відкритого конкурсу на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя!»
Цей конкурс проводять управління освіти Херсонської міської ради та відділ з питань сім’ї Херсонської єпархії Української православної церкви, за партнерської підтримки Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Місце проведення заходу цьогоріч обране символічне – Покровський парк. Привітали херсонців, гостей міста та учасників конкурсу міський голова Володимир Миколаєнко та голова відділу у справах сім’ї Херсонської єпархії Української православної церкви протоієрей Іван Гордієнко.

У заході також взяли участь почесні гості: Ганна Лісова, директорка книготорговельної мережі «Учбова книга», Зоя Бережна, керівниця громадської організації «Жіночий клуб «Ініціатива», Олена Горшкова, директорка БФ «Центр захисту материнства і дитинства «Життя», представники духовенства.

Організатори конкурсу «Один раз на все життя» підтримують родинні цінності. Саме тому цьогоріч започатковано нову традицію: вітаючи жінок із присвоєнням їм почесного звання Мати-героїня, нагороджувати Подяками також і батьків багатодітних родин.
Подяки за батьківську турботу, щоденний приклад мудрості та гідності, щиру любов і дбайливе виховання дітей – майбутнього своєї родини і всієї країни висловлені сьогодні В.В. Терських, В.М. Леусу та В.А. Капленку.

Святково, урочисто й зворушливо пройшла церемонія нагородження переможців конкурсу. Цього року через карантинні обмеження конкурс проводився в заочному форматі, проте він розширив свої межі і вийшов на новий, обласний рівень. Організатори ініціювали також онлайн голосування для визначення володарів призів глядацьких і читацьких симпатій.

У номінації «Відеореклама» ІІІ місце посіла Мосіна Софія, учениця СЗОШ І-ІІІ ст. № 12; ІІ місце – Волочай Ірина, учениця гімназії №16. І місце та «Приз глядацьких симпатій» здобула Яковенко Олена, учениця СЗОШ І-ІІІ ст. № 27, за свій відеоролик «Багатодітна родина – дітей багато не буває!»
У номінації «Літературна творчість» ІІІ місце у Савронь Ксенії, читачки Верхньорогачицької бібліотеки для дітей; ІІ місце посіли Вініченко Анна, учениця недільної школи Свято-Катерининського храму, та Букацель Дар’я, учениця СЗОШ І-ІІІ ст. № 12. І місце та «Приз читацьких симпатій» у Даюб Надії, учениці СЗОШ І-ІІІ ст. № 27.
У номінації «Друкована промоція» ІІІ місце у Петренко Анни, читачки Верхньорогачицької бібліотеки для дітей, а ІІ місце здобув Муравйов Геннадій, учень ЗЗСО № 4.
У Фотоконкурсі ІІІ місце посіла Джаффар Софі, учениця гімназії № 3; ІІ місце у Бублик Анастасії, учениці ЗЗСО № 17. А І місце та «Приз глядацьких симпатій» виборов Горбан Ілля, учень гімназії № 1.
Організатори конкурсу дякують усім учасникам за цікаві роботи, розкриті у творчих проєктах актуальні питання сімейного виховання, за щирі думки та сміливі висновки, за глибокі роздуми про збереження родинних традицій. А також від щирого серця зичать процвітання, любові та втілення в життя всіх заповітних мрій.

Церемонію нагородження підготували і провели працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, а святковий настрій усім учасника свята подарували Анжеліна Макфарлейн, творча родина Демидась і вокальна студія «Зорепад».

Опубліковано в рубриці Конкурси, Новини
vbpi


Comments are closed.