Сектор абонемента  запрошує читачів взяти участь у літературно-пригодницькому   квесті «12 ключів детективного лабіринту».

З 1 червня у Секторі абонемента відкриває свої двері Детективна агенція «Ключі на замовлення». Всім бажаючим пропонуємо  відшукати шлях таємничих книжкових лабіринтів та стати бібліотечним детективами. За інструкцією агенції (умови програми) щотижня кожен учасник отримує один ключ із завданнями. Завдання різного змісту і тематики, побудовані на літературних творах із рекомендаційного списку «Що читати влітку». Підібравши вірний код до одного ключа, учасник квесту отримує  наступний.

Девіз квесту «12 тижнів літа – 12 ключів!»

Матеріальною підтримкою стане можливість заробити власними зусиллями Бібліотечну інтелектуальну валюту. За кожну прочитану і цікаво представлену книжку, з рекомендаційного списку, отримуйте БІВи та купуйте на них у «Книжковому кіоску» нові літературні цікавинки. А  виставка-гра яка підкаже читачам, як не заблукати в літературних лабіринтах та де шукати коди до ключів.

Інформацію про прочитані книги, здобуті ключі  та зароблені бібліотечні гроші читачі зберігають у «Кейсі детектива». Читацькі розслідування триватимуть 3 місяці. У фінал вийдуть бібліотечні детективи що зберуть 6 і більше ключів.

У вересні на кращих детективів чекає форум-змагання «Ключ від  Лабіринту». І лише один ключ відкриє потаємні двері лабіринту.

 



Comments are closed.