Відвідувачі нашої бібліотеки щодня мають змогу весело і корисно провести час, беручи участь у пізнавально-розважальних заходах, об 11:00, та о 14 :00.

Понеділок – «Фантазери казкарі». Літературна подорож. Відділ обслуговування дошкільників та читачів-учнів 1-4 кл.

Кожного понеділка протягом дії програми діти матимуть змогу відвідати  пізнавально-розважальний захід, на якому їм буде представлено автора та вигадану ним казкову країну, проведена інтерактивна гра та організований перегляд екранізацій за мотивами відповідного твору.

Вівторок –  «Весь світ у долонях або Візитна картка країни». Читацька експедиція для 5-9 кл. Відділ обслуговування читачів-учнів 5-9 класів.

Під час пізнавально-розважальної подорожі  ви зможете дізнатись про традиції, унікальні споруди та видатних людей. А ще кожен учасник зможе пограти у гру, яка притаманна саме цій країні. 12 країн – 12 візитних карток – і весь світ у твоїх долонях.

Вирушай у карколомні подорожі до Великобританії, Германії, Італії, Греції, Франції, Індії, Китаю,  Японії, США, Австралії, Єгипту і звісно ж України.

Середа –    «Скільки народів – стільки дитячих свят». Ігрова скарбничка. Відділ естетичного виховання.

Учасникам літніх читань запропонують не лише познайомитися з іграми, у які грають діти в різних  куточках планети, адже зміст багатьох з них може розповісти про побут, релігію, трудову діяльність, – а й пограти у національну гру. На Вас чекають: паперові змії із Китаю, їстівні шашки з Гавайських островів, родео по США, страусині перегони із Австралії та багато іншого.

Четвер – «12 прем’єр літа»: Журнальний карнавал. Сектор періодичних видань.

Створити справжній журнальний карнавал запрошує читачів сектор періодики. Протягом 12 зустрічей читачі будуть знайомитись з певним журналом, його рубриками, розгадувати головоломки, робити поробки. Після кожної зустрічі той журнал, якому був присвячений захід, буде представлений на виставці СП, яка до кінця літа саме читачами буде оформлена у виставку-карнавал.

П’ятниця

«Бібліоскаути: дозвілля + бібліотека». Ігрова програма для 1-4 кл. Відділ документів іноземними мовами.

Ігрова програма сектора документів іноземними мовами «Бібліоскаути: дозвілля + бібліотека» запрошує маленьких читачів (1-5 класів) стати справжніми бібілоскаутами. Посвята «Be prepared» , екоакції, мастер-класи і флеш-моби, а ще багато цікавих розваг: «Movie Zone» (перегляд англомовних фільмів за програмою «Cinema», «Scout’s achievements») розважальна гра «Гіннесс Шоу», – допоможуть покращити вашу англійську зроблять ваш відпочинок цікавим, наповненим приємними враженнями та новими друзями.

«Літо під www-парасолькою»: ігровий БібліоПростір для 1-9 кл. Відділ інтернет-послуг.

Щоп’ятниці на користувачів Інтернет-центру чекають цікаві ігри, квести, змагання, онлайн-вікторини та конкурси різної тематики, під час яких можна не тільки весело провести час, але й дізнатися чимало нового і корисного. А також приймайте участь в онлайн-вікторинах та конкурсах, що проводитимуться в групі Вконтакті «Інтернет-центр ХОБД».

 

Для заохочення учасників Програми літніх читань традиційно використовується Бібліотечна Інтелектуальна Валюта – БІВи. Заробивши ці своєрідні «гроші», читачі зможуть придбати за них книги зі спеціального  призового фонду – «Книжкових кіосків», розташованих у відділах бібліотеки. Книги для «Книжкових кіосків» надають давні та нові партнери бібліотеки та цієї програми:

Для підведення підсумків Програми літніх читань, усі структурні підрозділи-організатори влаштовують у вересні фінальні святкові заходи: ігри, квести, турніри, бенефіси читачів.

 

 



Comments are closed.