Незабаром, а саме 27 жовтня, ми відзначатимемо День української писемності та мови — свято розвитку державної мови. Це свято традиційно відзначається в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора Літописця, з чиїм ім’ям пов’язують започаткування писемної української мови.
Не секрет, що мова – це найдорожча духовна культура будь-якого народу. Мова – це жива історія. І сьогодні, коли наша країна відстоює свою свободу та незалежність, ми бачимо дедалі більше людей, які хочуть перейти на українську — зробити її мовою побутового спілкування. І це не може не тішити. Для більшості українців нині вибір мови став принциповим. Але якщо солов’їна — це зброя, то захищеність залежить від рівня володіння нею. А мова починається з сім’ї. Так як же заохотити дитину розмовляти своєю рідною українською мовою? Як допомогти дітям та зробити процес пізнання цікавим та веселим?
Пропонуємо вашій увазі книжки, які допоможуть разом з дитиною розкрити красу української мови, дізнатись багато нового та цікавого про неї, поглибити її розуміння, а головне зробити процес пізнання рідної мови цікавим та захоплюючим.

Читати далі.



Comments are closed.