Нарешті настав той час, коли першокласники прощаються зі своїм першим навчальним роком. Для багатьох це справжня подія, перші кроки у велику подорож до знань, відкриттів і нових знайомств вже позаду. Для когось цей час став випробуванням. Малюки вчилися не лише читати, писати та рахувати, але й знаходити спільну мову з однокласниками, дотримуватися дисципліни, відповідати за свої вчинки. Кожен успіх, кожна перемога, навіть найменша, дарували радість і відчуття досягнення. Але були й труднощі – перші невдачі, помилки, сльози. Важливо, що поруч завжди були вчителі та батьки, готові підтримати, підказати і допомогти.

Дівчинка-школярка тримає букет квітів. шкільна дошка. будильник олівці, веселка. написи Прощавай 1 клас, на стікерах - математика, читання малювання

А ще поруч були і бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, які влаштовували різноманітні тематичні зустрічі, розважальні онлайн-майданчики, пізнавальні марафони, години творчого дозвілля та свята.

Читати далі.



Comments are closed.