Всі діти мріють стати успішними і знаменитими, коли виростуть. І якщо розглянути життя людей, що досягли успіху, то вони мають спільні риси, одна з них – вони не уявляють свого життя без книжок. Читання книг стимулює мислення, що допомагає в прийнятті важливих рішень, урізноманітнює, збагачує мову спілкування та є важливим фактором у самовдосконаленні й особистісному зростанні.

Книги завжди були і є для підлітків чудовим джерелом мудрості та порад, які допомагають розвивати свої здібності та навички, робити кращий вибір у різних життєвих ситуаціях, опираючись на чужий досвід.

Колаж - постер заходу та скріншот вікна Zoom з фото учасників

Для учнів 5-Б класу Херсонської загальноосвітньої школи № 50 імені Романа Набегова та учнів 8-х класів Херсонського ліцею 52 “Перспектива” Херсонської міської ради співробітниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки був проведений пізнавальний захід, присвячений темі читання та його впливу на особистісний розвиток юного покоління: «Читання – шлях до успіху! Лазівки для сучасних підлітків».

Читати далі.

Опубліковано в рубриці Новини, Сектор абонемента
vbpi


Comments are closed.