Читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки отримали в жовтні дивовижний подарунок від Українського ПЕН (PEN Ukraine) – 136 дитячих книжок англійською мовою! Ці книги Український ПЕН отримав у рамках спільної ініціативи з Book Aid International, Англійським ПЕН та Міжнародним ПЕН, а сама ініціатива є частиною програми «Незламні бібліотеки».

Фотографії книжок англійською мовою , отриманих в дар від Українського ПЕН

Не буде перебільшенням сказати, що у цій чудовій колекції знайдеться книга для кожного нашого читача, адже тут є книжки-іграшки для наймолодших і навчальні посібники для вивчення англійської, світової історії, з малювання і природничих наук, словники і віммельбухи, підліткові бестселери і легендарні твори англійської літературної класики… Ці книжки, що надійшли до фондів нашої незламної обласної дитячої книгозбірні, допоможуть юним херсонцям отримати нові знання, вдосконалити свою англійську, стануть у пригоді для спільної творчості та зустрічей у англійських розмовних клубах.

Дякуємо вам, неймовірна командо Українського ПЕН, за вашу роботу й підтримку незламних українських бібліотек, і зокрема – Бібліотеки імені Дніпрової Чайки!

Опубліковано в рубриці Книги, Новини
vbpi


Comments are closed.