25 листопада Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки спільно з партнером, Херсонським обласним центром зайнятості, та за підтримки управління культури ОДА, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА провели урочистий захід у рамках реалізації обласного міжвідомчого інноваційного проекту з професійної орієнтації шкільної молоді «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє».

Почесними гостями свята стали Кокош Філіпп Ілліч, директор Департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації, Мерзлов Вадим Миколайович, заступник міського голови міста Нова Каховка та керівники закладів-співорганізаторів проекту Єрашов Євгеній Олександрович, директор Херсонського обласного центру зайнятості та Бардашевська Анна Іванівна, директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Цього разу зліт учасників проекту відбувався у Новокаховському політехнічному коледжі Одеського національного технічного університету. Завданнями заходу, що об’єднав близько 400 учасників, зокрема дві сотні десятикласників із усіх районів і міст області – безпосередніх учасників проекту, його організаторів та координаторів, почесних гостей, стали:-  визначення переможців конкурсної програми ІІ етапу проекту «ПрофіСтарт» та їх нагородження;-  презентація ІІІ-го етапу проекту, його цілей та очікуваних результатів;-  планування співпраці партнерів у завершальному році проекту «ПрофіСтарт»;-  продовження ознайомлення школярів із вищими навчальними закладами області (екскурсійна програма для школярів – учасників заходу).

Читати далі…

Читати більше – у блозі “ПрофіСтарт”

Опубліковано в рубриці "ПрофіСтарт", Проєкти
vbpi


Comments are closed.