«5 сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!»

Увага! Розшук!

Всіх, всіх, всіх, хто любить читати, розповідати та вигадувати власні історії, кому не байдужа доля книги та читання, запрошуємо стати волонтером дитячої бібліотеки!

Ми пропонуємо вам добровільно та з великим бажанням почитати маленьким хлопчикам і дівчаткам, розіграти невеличку сцену з улюбленого твору, привести їх у  казковий та загадковий світ читання, міцно  подружити їх з книгою.

8 листопада 2012 року на обласному заході урочисто стартувала обласна бібліотечна акція на підтримку дитячого читання «5 сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!». Усіх небайдужих та зацікавлених ми просимо приєднатися до неї.

Акція стане логічним продовженням попередньої (“Читай – і стань успішним!”) і збереже її найцікавішу складову – участь волонтерів із числа найактивніших читачів-підлітків у добрій справі залучення до читання та до бібліотеки молодших школярів і дошкільнят.

Програма “Бібліоміст” підтримала нашу ідею і подарувала кожній волонтерській бригаді районних та центральних міських бібліотек для дітей футболки “сучасна бібліотека”. Наші волонтери отримали їх разом із добірками нових дитячих книжок для своєї роботи.

Тож наша бібліотека набирає нову команду волонтерів з числа херсонських учнів. Усіх добровольців чекаємо у секторі абонемента. Приєднуйтесь до корисних та добрих справ, розвивайте себе!

Більше про акцію – у колективному блозі “Бібліотечні волонтери Херсонщини”.



Comments are closed.