23 грудня 2014 року до Херсонської ОБД імені Дніпрової Чайки приїхали учні із ЗОШ№39 разом із вчителями, і навіть, з директором школи в дуже гарному настрої. І не дарма! Адже працівники центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» організували скайп- зустріч з Мері Бет Феєр та її чоловіком Стівом.

Всі чекали на цю бесіду, адже Мері була волонтером Корпусу Миру та працювала в Україні, власне, у нашій же бібліотеці, протягом майже двох років. За цей час вона створила приємні відносини з вчителями, учнями та користувачами бібліотеки. Мері та Стів розповіли та продемонстрували, як вони прикрасили свій дім та ялинку перед Різдвом, поділилися святковими планами на цей день та привідкрили завісу тайни приготованих подарунків.

В свою чергу діти підготували свої запитання та історії, різдвяну пісню, кожен також виразив свої побажання на наступний рік. Атмосфера спілкування була дуже теплою,  навіть здавалося, що ми знаходимося в одній країні, в одній кімнаті та просто спілкуємося, адже для справжньої дружби не існує кордонів!

Опубліковано в рубриці Іноземний відділ
frank


Comments are closed.