Санітарний день – остання п’ятниця місяця у нашій бібліотеці- найзручніший день для виробничого навчання  (відвідувачі – лише “організовані”, як от цього разу: групи з літніх таборів відпочинку та гості заключної в цьому сезоні зустрічі в літературно-театральному салоні).
Тож цієї п’ятниці влаштували справжній марафон професійного навчання.
Спочатку Андрій Юрійович Жнивін, керівник Херсонської “Медіашколи” для учасників міського шкільного парламенту, провів тренінг для наших бібліотекарів з використання соціальної мережі Google+ як платформи для професійної комунікації. Отож, тепер ми більш вправно влаштовуватимемо і відеоконференції, і вебінари на цій платформі. Андрій Юрійович презентував створений школярами – учнями медіашколи посібник: http://samouchitelks.blogspot.com/. Хоч створили його діти, але знадобиться цей ресурс, напевно, не лише їхнім ровесникам – адже багато хто з дорослих (і ми не виключення 🙂 ), опановуючи нові технології, також потребує чітких покрокових пояснень, у які можна було б “підглянути” у потрібну мить, – у даному разі – щодо роботи в Blogger, Google+ та YouTube.


Наступна тема навчання – ознайомлення з новим придбанням Інформаційного центру “Вікно в Америку для майбутніх лідерів” – ігровою приставкою Xbox One.

Більше – у блозі “Увімкни бібліотеку!”

Опубліковано в рубриці Бібліотекарям, Новини
vbpi


Comments are closed.