1 липня о 10-00 у читальній залі бібліотеки  відбудуться літературні перегони «Увімкни казку». Це змагання, метою яких  є виявлення найкращих знавців авторської казки. Виконуючи серію творчих завдань, учасники “перегонів” пригадають відомі їм твори вітчизняних та зарубіжних письменників, ознайомляться з новими “казковими” виданнями.

Цього ж дня об 11-00 буде проведено експрес-огляд до Дня архітектури України «Створені, щоб дивувати» – своєрідне віртуальне знайомство з незвичайними  архітектурними спорудами України, світу та нашого міста.

2 липня о 10-00 фантазерів та вигадників очікує майстер-клас  «Молочні фокуси «Вибух кольорів». Літні читання у секторі періодики відбуваються у режимі фокусів та експериментів, а саме ця зустріч учасників програми «Журнальне літо» буде присвячена дослідам з молоком та харчовими барвниками!  Можна буде пограти і в літературну вікторину – за темою фокусів 🙂 .

3 липня об 11-00 у секторі документів іноземними мовами «туристична фірма» «БібліоКруїзи Америкою» під час країнознавчої віртуальної мандрівки «The cotton state: Alabama» запропонує своїм користувачам стати онлайн-мандрівниками: дізнатися незвичні факти  – цього разу про штат Алабама, а заодно і покращити знання англійської.

А в цей же час у Інтернет-центрі бібліотеки відбудуться веб-мандри  «Чернівці – пісенна столиця України», під час яких учасники дізнаються про історичне минуле та сучасний розвиток міста, незвичайні архітектурні споруди, заповідники, монастирі, собори, звичаї, традиції, найвідоміших жителів і вихідців цього міста, відомих усьому світі… А за підсумком “подорожі”  її учасники складуть черговий фрагмент карти-пазлу  «Україна – унікальна».

 

 



Comments are closed.