6 липня об 11-00 у молодшому відділі  бібліотеки  відбудуться пізнавально-розважальний інструктаж «Торбинка цікавинок про різних тваринок» у рамках програми літніх читань «Літературне сафарі». Під час інтерактивної гри діти дізнаються цікаві факти із життя різних тварин світу, розгадають ребуси, загадки , переглянуть мультфільми, пригадають пісні та казки про тварин.

7 липня о 10-00  запрошуємо стати учасниками гри «Літературне колесо Фортуни» . Гра познайомить із новими іменами в сучасній українській літературі для дітей, а також допоможе пригадати твори популярних авторів, у тому числі й письменників нашого краю. Переможців чекають книжкові подарунки!

 

 

8 липня об 11-00 – фольклорні посиденьки «Ой, на Івана, на Купала».

В ігровій формі діти познайомляться  зі звичаями, традиціями, віруваннями українського народу та долучаться до створення предметів-символів цього свята.

 

 

9 липня о 10-00 –  оптичні викрутаси «Пташка в клітці». На цій зустрічі маленькі експериментатори будуть майструвати незвичайну поробку з ефектом мультиплікації. Та перед цим – пограють у зоо-тест на знання фактів про птахів.

10  липня об 11-00 Інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» запросить своїх відвідувачів  у країнознавчу віртуальну мандрівку «The last Frontier: Alaska». Її учасники дізнаються безліч цікавого про найпівнічніший із американських штатів.

А в цей же час у Інтернет-центрі бібліотеки продовжуються  інтернет-мандри  Україною. І цього разу мандрівка не буде дальньою 🙂 – адже «подорожуватимемо» вулицями, парками, визначними місцями рідного міста. Тема подорожі –  «Херсон – місто корабелів» . І, як завжди, на карті-пазлі «Україна – унікальна»  з’явиться новий фрагмент!

 



Comments are closed.