Хочеш поринути у світ казки? Дізнатись більше про відомих казкарів та про країни, в яких вони створювали свої чарівні історії? Стань учасником літературних перегонів «Увімкни казку», які відбудуться у читальній залі 14 липня об 11-00.

 

 

А 15  липня о 11-00 відділ естетичного виховання запрошує  всіх, хто вважає себе досконалим фотографом,  прийти до бібліотеки і перевірити свої знання та вміння під час арт-години «Ескізи дивовижного літа».

16 липня о 14-00 сектор періодики запрошує всіх бажаючих  на наукове диво «Вежа щільності». Чому різні предмети плавають у рідині на різних рівнях? Цей секрет відкриється лише для тих, хто відвідає “сеанс журнальної магії”  🙂 .

 

 

17 липня об 11-00 у Інтернет-центрі бібліотеки продовжуються  інтернет-мандри  Україною.  Новий маршрут подорожі: «Одеса – столиця гумору та сатири». Наші “мандрівники” віртуально  будуть знайомитися з містом, його історією,  пам’ятними місцями та визначними особами, а на завершення – на карті-пазлі «Україна унікальна» буде заповнено черговий фрагмент.

О 14-00 онлайн-мандрівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів»  вирушать у  країнознавчу віртуальну подорож «Land of opportunity: Arkanzas». Та головна подія літа-2015  у Центрі – щоденно працює “50-зірковий Ігроленд”! А щоб не гаяти час у очікуванні своєї черги – відкрито попередній запис.

Завітайте до бібліотеки, – незабутні враження гарантуємо!

 



Comments are closed.