І знову молодший відділ запрошує всіх бажаючих взяти участь у пізнавально-розважальному  інструктажі! На дітей цього разу чекає не зовсім звичайна зустріч, адже пройде вона у форматі відомої гри «Поле чудес», під час якої діти не лише будуть вгадувати назви тварин, а й дізнаються багато цікавої інформації про них. Тож, чекаємо! А хто ще не приєднався до літньої програми молодшого відділу – у вас є унікальна можливість зробити це 20 липня об 11-00.


21 липня об 11-00 в читальній залі відкривається школа юного антиквара «Перлини музейних колекцій», в якій можна дізнатись про те, як розпочати збирати власну колекцію, про найдорожчі монети та найвідоміші марки світу. Читачі зможуть підрахувати, за який час можна прочитати найдовшу казку та скільки коштує найбільша колекція «кіндер-сюрпризів»!

 

 

А 22  липня об 11-00 відділ естетичного виховання запрошує  всіх бажаючих на майстер-клас із квілінгу «Паперові фантазії». Відкрийте для себе це дивовижне мистецтво папероскручування! Проявіть свою креативність!

 

 

 

Сектор періодичних видань запрошує учасників «магічного журнального літа» на експеримент «Виверження вулкана». Як його зробити? Ви дізнаєтесь 23 липня о 14.00.

 

 

 

24 липня о 14-00 у Інтернет-центрі бібліотеки продовжуються  веб-мандри  Україною.  Цього разу тема : «Харків – східна столиця України».
Діти будуть віртуально знайомитися з містом, його історією, пам’ятними місцями та визначними особами. Стежте за мандрівкою у блозі Інтернет-центру http://xobd-ic.blogspot.com/ .

 

24 липня об 11-00 та 14-00 в секторі документів іноземними мовами в рамках програми літніх читань відбудеться країнознавча віртуальна мандрівка до штату Делавер «The first state: Delaware». Її учасники отримають нагоду не лише дізнатись багато цікавого про його природу, традиції та особливості, а й пограти в інтелектуальні ігри із колекції інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів».

Завітайте до бібліотеки!

 



Comments are closed.