27 липня об 11-00 молодший відділ знову відкриває двері «мисливцям» за книжковими дивовижами  для чергового пізнавально-розважального інструктажу «Торбинка цікавинок про різних тваринок».
Цього разу на дітей чекає незвичайна пригода, адже вони перенесуться у далекі-далекі часи, коли ще жили динозаври. Протягом заходу  учасники дізнаються багато цікавого про доісторичних мешканців планети, зможуть самостійно «оживити їх». А ще на них чекає майстер-клас з виготовлення різних видів динозаврів із паперу.

28 липня об 11-00 в читальній залі розпочнеться магічна вечірка, присвячена 50-річчю від дня народження Джоан Кетлін Роулінг. Охочі  зможуть  взяти участь в дуелі «чарівників». Для цього треба одягнути мантію, взяти кришталеву кулю, око тритона, хвіст саламандри, луску дракона, сісти на мітлу та прилетіти до бібліотеки 🙂
Якщо ж у тебе немає чарівної палички, візьми гілочку-заготовку: дубова допомагає творити, горіхова – пророчити,    трояндова  допоможе налагодити сердечні справи 🙂
Учись робити цей світ кращим!

А 29 липня о 14-00 в рамках літніх читань у відділі естетичного виховання на прохання користувачів відбудеться ще один  майстер-клас «Паперові мудрування». Приходь! У тебе є шанс побачити неймовірні можливості звичайного паперу.

Копійка або голка , яка у воді не тоне, існує не тільки в казках, але й у реальному житті. Ви переконаєтесь в цьому, якщо зробите декілька простих дослідів. А зробити цей фокус-покус «Диво-голка» ви зможете у секторі періодичних видань 30 липня о 14.00. Буде цікаво.Чекаємо на вас!

31 липня об 11-00 та о 14-00 в секторі документів іноземними мовами у рамках програми літніх читань читачі бібліотеки здійснять захоплюючу країнознавчу віртуальну мандрівку до штату Гаваї «Hawaii: The Aloha State». Її учасники дізнаються про всі шість островів цього штату, які різняться між собою та надають чудові можливості для відпочинку.

Цього ж дня о 14-00 в Інтернет-центрі бібліотеки продовжуються  інтернет-мандри  Україною.  Цього разу тема: «Донецьк – місто мільйона троянд?». Традиційно  діти віртуально  будуть подорожувати містом, дізнаються його історію та сучасні важкі дні міста-мільйонника, що опинилося в епіцентрі бойових дій. Стежте за літніми віртуальними мандрами користувачів Інтернет-центру в його блозі: http://xobd-ic.blogspot.com/ .



Comments are closed.