Наступного тижня бібліотека запросить своїх відвідувачів аж у чотири віртуальні подорожі!

10 серпня об 11-00 відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів запрошує учасників Програми «Канікули з книгою» і всіх бажаючих на черговий  розважально-пізнавальний інструктаж «Поклик Савани  та Джунглів». На малечу чекає знайомство із спекотним континентом – Африкою, а точніше – з рослинним і тваринним світом, розв’язання ребусів і загадок, рухливі ігри. Тож обов’язково приєднуйтесь до привабливої подорожі, яка подарує можливість «покататися верхи» на зебрі та дізнатися, яку довжину мають «африканські  змії»  у незвичайних одиницях виміру.

А 11 серпня об 11-00 читальна зала запрошує як відданих книгоманів, так і завзятих геймерів на ігровий турнір «Від Нарнії до Ефлари». Подорожуючи книжковими країнами, учасники турніру зануряться у світ фентезі, познайомляться з творцями дивовижних країн, заприятелюють з їхніми мешканцями, неодмінно віднайдуть чарівні предмети й артефакти та розкриють їхні дивовижні можливості, а також здійснять віртуальну мандрівку до світу чарівних істот. Приходьте, змагайтеся, дивуйтеся – вас чекають захоплюючі пригоди у книжкових світах!

Мушлі, привезені з поїздки на морське узбережжя, точно є  у всіх. А от що з ними робити – ми вирішимо разом. Відділ естетичного виховання запрошує  12 серпня об 11-00 відвідати майстер-клас із виготовлення поробок із мушель «Морські фантазії».

Чи можна перемістити яйце в пляшку, не розбивши його?
– Можна, якщо розбити саму пляшку.
– Можна, але в пластикову пляшку – для цього достатньо зрізати його горлечко.
– Можна, але в дуже велику пляшку з ду-у-у-же великим  горлечком.
– Можна. але перепелине.

Є безліч варіантів вирішення цього завдання, але ми спробуємо дійсно перемістити куряче яйце в пляшку,  не розбивши ні пляшку, ні яйце. Ну що, зацікавились? Тоді чекаємо  вас 13 серпня о 14-00 у секторі періодики. Постійні учасники літньої програми журнальної магії цей експеримент точно не пропустять. Приєднуйтесь і ви!

14 серпня об 11-00 та о 14-00 Центр “Вікно в Америку для майбутніх лідерів” запрошує всіх допитливих здійснити віртуальну подорож до штату Джорджія «Georgia is the state of adventures». Особливу втіху мандрівка принесе любителям пригод і природи, які зможуть відвідати такі унікальні місця, як Центр морських черепах, Сафарі-парк диких тварин і Сад Каллавей, у якому розводять метеликів. Тих, кому смакує кока-кола, зацікавить візит до Світу цього популярного напою в Атланті. Тож маєте чудову нагоду обміняти серпневий будень на незабутню (хоч і віртуальну 🙂 ) подорож до штату пригод! Адже кожна мандрівка будь-яким містом чи країною залишає в уяві подорожуючого безліч приємних відчуттів і нових вражень.

І саме за цими неповторними відчуттями  щоп’ятниці вирушають користувачі Інтернет-центру у віртуальні мандри “Україна надзвичайна, Україна – унікальна!” Вже 14 серпня об 11-00 вони зможуть здійснити таку подорож у місто, яке називають металургійним цехом України, містом руди і металу, космічною столицею України, – до Дніпропетровська. Читайте про мандрівку у блозі Інтернет-центру http://xobd-ic.blogspot.com/



Comments are closed.