Друзі! Якщо ви у останній тиждень літа хочете встигнути побувати на острові скарбів – завітайте  25 серпня об 11-00 до читальної зали на бібліотечну лоцію «Пригоди на островах читання». Проте пам’ятайте: справжні скарби заховані глибоко у книжках. Щоб їх знайти, слід добре потрудитися! Але винагорода того варта!

У відділі естетичного виховання 26 серпня об 11-00 читачі та гості  бібліотеки на уроці-фантазії «Азбука флористики» познайомляться з одним із вишуканих різновидів дизайну та декоративно-прикладного мистецтва. Під час зустрічі можна буде створити власну композицію з квітів, трав, листя, шишок та іншого природного матеріалу. Квіткові композиції – це і творча, і технічна робота. Можливо, хтось уперше познайомиться з флористикою і вона  стане справжнім хобі для шанувальників прекрасного.

Справжній чарівник може змусити предмети рухатися, не доторкаючись до них. Ви теж можете навчити піпетку підкорятися вашим  командам за допомогою невеличкого експерименту  ”Слухняний водолаз” (магічне занурення), якщо завітаєте 27 серпня  о 14.00 до сектору періодичних видань. До речі, ремонтні роботи у приміщенні сектору завершились – вам сподобається наш новий яскравий дизайн!

 

28 серпня об 11-00 усі відвідувачі Інтернет-центру зможуть вирушити у віртуальну мандрівку до міста  з багатим культурно-історичним минулим,  до визначного духовно-культурного осередка нашої  країни – Полтави. Ця подорож завершує літній проект «Україна- надзвичайна, Україна-унікальна», під час якого веб-мандрівники пригадували й знайомились із найцікавішими архітектурними спорудами, пам’ятними місцями та видатними постатями рідної країни, адже літні канікули добігають кінця і час готуватися до нового навчального року!

І цього ж дня, 28  серпня о 14-00 у Центрі “Вікно в Америку для майбутніх лідерів” відбудеться фінальна зустріч  віртуальної мандрівки Сполученими Штатами Америки.  Протягом нашого літнього турне учасники програми не тільки дізнавалися  цікаві, вражаючі факти про Америку, але й самі здійснювали пошукову роботу та знаходили дивовижні та незвичні відомості про різні штати.  Таким чином, спільними зусиллями бібліотекарів, волонтерів та читачів нашої бібліотеки створена справжня настільна гра «50-зірковий Ігроленд»! І саме в цей день діти вперше матимуть змогу пограти в цю пізнавальну гру, охопивши  тепер вже всі 50 штатів!



Comments are closed.