Літо закінчується…  Закінчуються шкільні канікули…  Але продовжує бити ключем надзвичайно цікаве бібліотечне життя.

Відділ естетичного виховання запрошує 31 серпня о 14-00 на веселий, загадковий, інтригуючий «Бум-бал». В програмі ігри, конкурси, пісні, танці, розваги. А ще інформація про родзинки –  бібліотечні клуби, які будуть працювати протягом навчального року.

 

 

1 вересня о 13-00 відділ Інтернет-послуг запрошує усіх бажаючих стати учасниками унікального інтелектуального «Ерудит-шоу», під час якого ви зможете продемонструвати свої знання з історії, географії, літератури, музики, природознавства, спорту та багатьох інших предметів. Якщо ви полюбляєте змагатись та вважаєте себе інтелектуалом, тоді ви просто зобов’язані стати учасником нашого шоу! Доведіть , що ви – найкращі!

6 вересня о 10-00 після літньої перерви у секторі документів іноземними мовами розпочинає роботу «English Club». Мета першої зустрічі – прокласти місток від яскравих вражень від канікул до шкільного навчання. Відвідувачі клубу ділитимуться свіжими спогадами про подорожі до моря і визначатимуть готовність пірнути в безмежний океан знань. Зустріч обіцяє бути цікавою і корисною, адже дозволить ще трішки затримати своє незабутнє літо!

6 вересня о 12-00 студія творчого самовираження «Мій світ» відділу естетичного виховання знову привітно відчиняє двері у світ декоративно-прикладного мистецтва. Приходь і ти, наш юний друже, та намалюй свої літні пригоди на камінцях та мушлях.

 

І в цей же час 6 вересня о 12-00 розпочне свою роботу ще один бібліотечний клуб, клуб справжніх спецагентів  відділу Інтернет-послуг «Справа №  або детективне полювання за…». Вже зовсім скоро юні детективи отримають  безліч доказів для розкриття нового «Спецзавдання». Полюбляєте заплутані справи? Не уявляєте свого життя  без таємниць і пригод? Тоді завітайте до відділу Інтернет-послуг і спробуйте стати справжнім детективом!

 

Мітки:
Опубліковано в рубриці Анонси, Клуби, Тижневі анонси
frank


Comments are closed.