13 вересня запрошуємо наших читачів провести цікаве дозвілля, ставши учасником клубних об’єднань бібліотеки.

О 10:00 у читальній залі відбудеться засідання літературної студії «Контур». Юні поети та прозаїки, вшановуючи пам’ять  відомого українського педагога та письменника Василя Сухомлинського, писатимуть вірші та оповідання за мотивами його дитячих творів. Їм відкриється світ природи, творчості та доброти, який вони спробують переосмислити у власних художніх творах.

 

 

 

Об 11-00 та 12-00 в секторі документів іноземними мовами  після літньої перерви відбудуться засідання польського («Przyjaźń») та німецького («Deutch mit spass») клубів. Юні відвідувачі польського клубу спілкуватимуться на тему «А вже за вікном золота осінь». Перше заняття дозволить дітлахам не лише засвоїти слова й вирази про погоду та пори року, але й навчить бути уважнішими до природи, помічати в ній найменші зміни.

 

 

А відвідувачі німецького клубу поринуть до надзвичайно різноманітного світу тварин Німеччини та рідного краю, дізнаються особливості фауни та звісно, поповнять свій словниковий запас назвами тварин німецькою мовою.

 

 

 

І в цей же самий час, об 11-00, у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки продовжує свої засідання група за інтересами «Читай – компанія мандрує». Цього разу малеча разом з бібліотекарями будуть відзначати день народження  відомої в усьому світі дівчинки Аліси з Країни Див. Юні читачі здійснять  захоплюючу подорож цією  чудернацькою країною – пограють у королівський крикет, завітають на чаювання та пригадають правила етикету за столом.

 

 

Виховувати любов до книги та інтерес до читання, як заняття цікавого і корисного, треба лише власним прикладом. Bookmarket «Книги для мами, книги для тата» – під такою назвою розпочинає свою роботу у новому навчальному році Недільна школа батьків у секторі абонемента, де можна не тільки познайомитися з «родзинками» нових надходжень,  але й «посмакувати» гарною книжкою, взявши її додому. Отож, чекаємо на вас, шановні батьки, о 12-00 13 вересня у бібліотеці!

 

 

Мітки: ,
Опубліковано в рубриці Анонси, Батькам, Дітям, Клуби
frank


Comments are closed.