14 вересня о 10.00 у медіа-центрі бібліотеки  відбудеться захід під назвою   «Український КіноПростір», присвячений Дню українського кіно, на якому всі бажаючі  познайомляться  з  цікавими  фактами  про розвиток української кінематографії  та з найвідомішими його митцями.

 

 

 

15 вересня о 13-00 запрошуємо на екскурсію до відділу естетичного виховання під назвою  «Де живуть музи». Читачі бібліотеки  ознайомляться з фондами відділу, з роботою клубів за інтересами. Чекає і сюрприз – подорож в історичне минуле, до Давньої Греції, звідки й походять музи.

 

 

 

18 вересня  о 14.00 відділ обслуговування учнів 5-9 класів  запрошує усіх наших читачів  відкрити важливу сторінку в історії нашої держави під час ретроспективного діалогу «Андрій Шептицький – велетень духу і серця».

 

 


20 вересня об 11-00 в секторі документів іноземними мовами відбудеться засідання English Club. Присвячене воно буде незвичайній темі – «Супергерої». Читачі потраплять до яскравого та сповненого подій світу героїчних персонажів, а також самі відчують себе супергероями. Дізнаються багато нового та поповнять свій англійський словниковий запас новою цікавою лексикою. Завітайте до світу супергероїв разом з нами!

 

 

Цього ж дня о 13-00 – чергове заняття у  студії творчого самовираження «Мій світ»  під назвою «Все на світі вміють дитячі руки». Учасники студії дізнаються про правила роботи з різними природними матеріалами та створять власну іграшку.

 

Мітки:
Опубліковано в рубриці Анонси, Батькам, Дітям, Тижневі анонси
frank


Comments are closed.