У Всеукраїнський день бібліотек у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулося урочисте відкриття Бізнес-школи «Мільйон – це просто!»

Присутні потрапили на святкову лотерею, в якій розігрувалися ексклюзивні мільйонні банкноти. Саме так, адже у тих, хто навчається у Бізнес-школі, є шанс отримати знання на цілий мільйон!
Варто відзначити, що святковому відкриттю ІІІ Міжрегіональному етапу школи передувала масштабна піар-акція, яка пройшла у десяти херсонських навчальних закладах: про унікальний шанс стати фінансово грамотним дізналося 510 школярів, з них записалося на навчання 43 сміливця!
У лотерею успіху грали почесні гості, які були настільки щедрими, що подарували виграні банкноти присутнім на святі старшокласникам. А відкрив незвичайну для бібліотеки лотерею голова правління кредитної спілки «Народна довіра» Олександр Синюк, адже ця фінансова установа є багаторічним партнером Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та співорганізатором проекту.


Comments are closed.