Вдовиченко, Галина.
Засинай. Прокидайся : вечірні та ранкові історії для маленьких / Галина Вдовиченко; намалювала В. Борігард. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. – 42 с. : іл.

Книга відомої української авторки подарує вам теплі та незвичайні історії про те, які пригоди чекали Лялечку після її пробудження та як сплять та прокидаються машини.

 

 

Цілик, Ірина.

Місторія однієї дружби : пригодницька повість для дітей молодшого шкільного віку / Ірина Цілик; намалювала Марися Рудська. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. – 128 с. : іл.

Кожен пізнає рідне місто по-своєму. Можна читати історичні розвідки, можна дозволити гіду розповідати тобі про давнє й минуле. А можна самому вирушити в мандри містом, прислухатися до його таємничого голосу і вивчати знаки, які воно тобі подає. Саме так і зробила десятирічна Таня – героїня повісті письменниці та кінорежисера Ірини Цілик. Таня знайомиться з Києвом і дізнається чимао його таємниць, адже її гід – голос самого міста.

 

Воронина, Леся.
Слон на ім’я Гудзик / Леся Воронина; намалювала К. Штанко. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2011. – 33 с. : іл.

певно, кожен з вас мріє потрапити у казкову пригоду. Дівчинці Ясі пощастило – одного чудового літнього дня вона познайомилася з крихітним слоником Ґудзиком і саме з цього знайомства почалися неймовірні події, про які ви дізнаєтесь, прочитавши цю книжку.

 

Міхаліцина, Катерина.
Про драконів і щастя : абсолютно несерйозна історія / Катерина Міхаліцина; мал. Н. Гайди. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. – 46 с. : іл.

Цю книжку можна не лише читати, а й домальовувати. Майже на кожній сторінці художник залишив місця, де дитина різнокольоровими олівцями  може робити свої “поправки” до незвичайної історії про одну драконячу сім’ю – які саме ягоди збирали для драконячого весілля, які шкарпетки носили малі дракончики, або навіть портрети драконячих родичів.

 

Прохасько, Мар’яна.
Кучеряві повертаються у місто  / Мар’яна Прохасько. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. – 12 с. : іл.

Уся книга складається з малюнків життя родини Кучерявих та не містить жодного речення. Гарний привід для малечі, щоб за малюнками скласти свою історію. А “перечитуючи” книжку знову і знову, можна складати все більш нові та незвичайні власні історії!

Опубліковано в рубриці Книги, Молодший відділ
frank


Comments are closed.