Нарешті настало довгоочікуване літо! Можна насолоджуватися теплими днями, весело грати з друзями, відпочивати біля річки, а можна цікаво провести час із книгою та вдосконалити свою англійську. Як? Все дуже просто! Поспішайте до сектору документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей, аби взяти участь у програмі літніх читань під назвою «Reading for Pleasure»     (« Читання в задоволення»), яка стартувала 1 червня. Цього року Ви зможете відчути себе справжнім книжковим гурманом, читаючи улюблені книги та переглядаючи англомовні фільми, з відомими героями. Пригоди Гаррі Поттера, Шерлока Холмса, Тома Сойєра, Чарівника із країни ОЗ, і не тільки!Виконуючи цікаві завдання, Ви не лише збагачуєте свій інтелектуальний багаж знань, а ще й зможете накопичити спеціальну бібліотечну валюту та обміняти її на унікальні англомовні видання у нашому Книжковому Кіоску!

Якщо ви учні 1 – 4-х класів, вам треба прочитати та проілюструвати будь-яку дитячу книжку з серії Діснея, а за це, наприкінці літа, ви зможете вибрати собі подарунок з книжкової ярмарки-полички. Якщо вам від 10 до 14-ти, читаючи книгу, вам потрібно зробити коротку анотацію або рецензію. Серед старшокласників теж будуть визначені переможці і вони отримають свою нагороду.  А обирати переможців нам допоможе волонтер Корпусу Миру США в Україні Мері Бет Феєр. Читайте, спілкуйтесь з нашим іноземним гостем, перекладайте, пишіть есе, створюйте кросворди та отримайте від цього справжнє задоволення!

Зробіть своє літо яскравішим, а англійську – досконалішою!

 

Опубліковано в рубриці Іноземний відділ
frank


2 коментарі до “«Reading for Pleasure»

  1. Валентина
    21.08.2013 at 2:58 pm

    Скажите, пжлста, как английский клуб будет в сентябре работать в учебном году, тоесть?

    • frank
      27.08.2013 at 8:43 am

      З початку навчального року “English Club” працюватиме у звичному режимі по неділям. Наразі ми не можемо надати точного розкладу, оскільки у Іноземному відділі тривають ремонтні роботи. У вересні очікуйте повний розклад роботи клубів. Більш детальна інформація за телефоном 41-43-18.