Влітку 2013 року стартував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Дитячі історії про найголовніше».

Ініціаторами та організаторами конкурсу стали Національна бібліотека України для дітей та Міністерство культури України. Наша бібліотека, звичайно ж, приєднується до цієї ініціативи і запрошує дітей Херсону та Херсонської області до участі у конкурсі.

Учасники та строки проведення Конкурсу

  • У Конкурсі беруть участь діти з усіх областей України у 3-х вікових категоріях:
      читачі-учні (вихованці) 1-4 класів;
      читачі-учні (вихованці) 5-8 класів;
      читачі-учні (вихованці) 9-11 класів.
  • Конкурс проводиться у двох номінаціях: індивідуальні та колективні роботи.
  • Конкурс проводиться з 01 червня по 01 грудня 2013 року у два тури: перший – з 01 червня по 01 вересня на обласному рівні; другий, підсумковий – з 02 вересня по 01 грудня в місті Києві.

Вимоги щодо конкурсних робіт

  • Учасники Конкурсу кожної номінації та вікової категорії готують книжку-саморобку, яка має бути яскравою, гарно оформленою, за змістом і жанром за такими напрямами: шкільні, особисті, родинні історії; звичаї, традиції, обряди та історичні нариси про край, культурні скарби рідного народу, любов до Вітчизни.
  • Книжка-саморобка має бути виконана на аркушах формату А4 за допомогою різних технік, з використанням будь-яких матеріалів.

Визначення та відзначення переможців Конкурсу

  • Обласні журі Конкурсу 01 вересня під час святкування Дня знань підбивають підсумки першого туру, обирають по 3 переможці у кожній номінації та віковій категорії.
  • Конкурсні матеріали надсилаються не пізніше 15 вересня на адресу центрального організаційного комітету (03190, м. Київ, вул. Баумана, 60, Національна бібліотека України для дітей) з поміткою «На Конкурс «Дитячі історії про найголовніше». Дата визначається за позначкою на поштовому штемпелі. Роботи, надіслані пізніше вказаної дати, не розглядаються.

  • Для переможців Конкурсу у кожній номінації та віковій категорії встановлюються перше, друге і третє місця.
  • Головне журі оцінює роботи у другому турі, що надійшли від обласних журі, та до 01 грудня 2013 року визначає переможців.
  • Нагородження переможців Конкурсу дипломами та призами відбувається 19 грудня під час фестивалю дитячої творчості «Святий Миколай вітає таланти».

Більш детально ознайомитися з положенням про конкурс “Дитячі історії про найголовніше” можна на сайті Національної бібліотеки України для дітей.

Опубліковано в рубриці Дітям, Конкурси, Підліткам
frank


Один коментар до ““Дитячі історії про найголовніше”

  1. vbpi
    10.09.2013 at 7:27 pm

    Про підсумки обласного туру конкурсу читайте тут.