Перший весняний старт – ІІІ обласний фестиваль виконавської майстерності “Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви”. (Спільний наказ управління культури і управління освіти, науки та молоді ОДА від 6.02.2017 №26/23 та Положення про Фестиваль; заявка на участь у Фестивалі у текстовому файлі).
Фестиваль практично не змінив свого формату у порівнянні зі святом поезії та творчості 2016 року. Обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки як співорганізатор Фестивалю проведе у своїх залах обласний фінал у категорії “автори”, а також опікуватиметься, спільно із журі категорії “художники”, організацією вернісажу малюнків-ілюстрацій до творів Ліни Костенко.
Саме на Гала-концерті Фестивалю 23 березня (наказ тут!) буде офіційно оголошено про відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у нашій області.

Проводиться інформаційна акція, спрямована на краще висвітлення заходів ІІІ обласного фестивалю виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви” у ЗМІ. Умови акції.



Comments are closed.