Для наших читачів весняні канікули розпочинаються з невеликих, але значимих перемог. Кращими читачами ІІ туру у конкурсі на звання найкращого читача 2017 року «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини» стали:

у Дніпровському районі:

Полікарпова Ярослава, учениця 6-Б класу ЗНЗ №53;
Сирих Катерина, учениця 7 класу ЗНЗ №21;

у Корабельному районі:

Бернікова Олександра, учениця 6-Б класу гімназії №1;
Бубнов Олександр, учень 7 класу ЗНЗ №55;

у Суворовському районі:

Годованюк Михайло, учень 6-Б класу Гімназії №20;
Бойко Олександра, учениця 7-В класу Гімназії №30.

Попереду тиждень канікул та приємного читання сучасної літератури, адже це і стане підготовкою до наступного, обласного етапу змагань, який відбудеться  5 квітня.

Кваліфіковане журі не могло не відзначити й тих, хто лише трошки поступився переможцям, але вразив усіх присутніх своєю начитаністю та оригінальністю виступів:

Вініченко Анна (учениця 6-A кл. гімназії №6), Ковальчук Василина (учениця 6 кл. ЗНЗ №16), Розміровський Ярослав (учень 6-Г кл. СЗОШ №30), Занько Анжеліка (учениця 7 кл. ЗНЗ №16), Байда Володимир (учень 7 кл. НВК №56), Ізместьєва Злата (учениця 7-А кл. ЗНЗ №27), Шишков Віктор (учень 6 кл. ЗНЗ №26), Гасимова Анна (учениця 7 кл. ЗНЗ №48), Івкіна Єлизавета (учениця 7-В кл. ЗНЗ №53), Коровин Владислав (учень 6-Б кл. ЗНЗ №37).

Вітаємо юних хлопців і дівчат з їх читацькими перемогами, дякуємо вам за вашу небайдужість до літератури та читання і бажаємо нових успіхів і злетів у всіх ваших творчих починаннях!

Опубліковано в рубриці Конкурси
frank


Comments are closed.