Вже стало доброю традицією щорічно в Олександрівській сільській бібліотеці разом із шкільною бібліотекою проводити краєзнавчий інтелектуальний турнір «Ігри патріотів Херсонщини». У зв’язку з карантинними обмеженнями у конкурсі прийняло участь лише 25 дітей. 9 – 10 вересня були визначені переможці серед трьох вікових категорій. Учасникам конкурсу потрібно було задіяти свій інтелект і проявити неабияку ерудицію.

Тож у молодшій групі ІІІ місце дісталося Марчук Юлі, ІІ – Балашовій Кірі. В середній категорії ІІІ місце за Чекаліним Сергієм, ІІ місце розділили Мазан Аня та Куник Діма. У старшій категорії ІІІ місце за Наточій Оксаною, ІІ – дісталося Дудченко Нікі.

Ну а переможців цьогорічного конкурсу – Хильченко Іванну, Остап’юк Софію та Агафонова Нікіту чекають тести на районному етапі та конкурсні роботи про цікавинки нашого краю. Давайте побажаємо їм подальших перемог!

За публікацією у Facebook завідувачки Олександрівської сільської бібліотеки Білозерського району Світлани Пекалюк https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=794076074746244&id=100024315751008