“Ігри патріотів Херсонщини” в Каланчацькому районі

Маленькі та юні користувачі бібліотек Каланчацької громади активно долучилися до участі в цікавому та пізнавальному інтелектуальному турнірі “Ігри патріотів Херсонщини”, інформують організатори турніру. Впродовж літних канікул учасники турніру вдосконалювали свої знання про рідний край, про його природне розмаїття, про історичні факти, літературні і мистецькі здобутки Херсонщини. Допитливі користувачі бібліотек Каланчацької ОТГ мали змогу розширити свій інтелектуальний кругозір також і про Каланчацький край та перевірити свої знання про його історію й культуру за допомогою інтелектуальних онлайн-ігор, створених працівниками дитячої бібліотеки разом зі своїми «чомусиками» – бібліотечними волонтерами на підтримку дитячого читання. Ці ігри отримали назву «Ігри патріотів Каланчацького краю».

І ось вже в бібліотеках Каланчацької громади – сільських бібліотеках філіях та бібліотеках сільських закладів загальної середньої освіти – відбулися фінальні змагання І місцевого туру та визначені переможці. Змагання учасників відбувалися за ігровими картами нашого краю, розробленими фахівцями Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки за різною тематикою.

Бібліотекарі до проведення змагання поставилися відповідально та креативно, додавши свої нові ідеї та методи проведення змагань.
Вітаємо щиро всіх юних переможців І туру інтелектуального турніру “Ігри патріотів Херсонщини» та бажаємо перемоги в ІІ турі змагань серед фіналістів Каланчацької громади, який і визначить трьох найкращих знавців рідного краю, юних патріотів Херсонщини, що будуть представляти громаду у обласному турі.

За матеріалами блогу Каланчацької бібліотеки для дітей.

Також у Facebook: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3392636620779542&id=187353867974516