Абетка користувача

Шановні читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки
та гості сайту «Казочка на добраніч»!

Усі ми родом з дитинства. І пам’ятаємо, як мама чи тато, бабуся чи дідусь з любов’ю розповідали нам казочку на ніч.  З давніх-давен така гарна традиція є у нашого народу – перед сном розповідати дитині казку. Адже рідне слово допоможе розв’язати складну ситуацію, в яку потрапив малюк, передати народну мудрість і заспокоїти. Цінність казки ще й у її виховному значенні, тому що у казках добро перемагає зло, а головний персонаж – герой, який захищає слабших.

Працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей створили веб-проект «Казочка на добраніч» на допомогу вам, шановні дорослі. Ми ретельно відбирали казки, які стануть у нагоді в будь-якій ситуації, врахували смаки різновікової аудиторії та особливості нашого краю.  Хочемо, щоб казка приносила у вашу родину задоволення, добро та приємне спілкування з книгою.

Сподіваємося, що сторінка з казочками у користуванні буде для вас зручною. Адже казки можна слухати, та ще й не один раз. Натисніть на кнопочку програвача, і казочка у вас вдома. Якщо ви захочете поділитися своїми враженнями після прослуховування казки дитиною, ми із задоволенням ознайомимося з вашими коментарями, відгуками, пропозиціями і врахуємо ваші побажання.

Не відбирайте у дитини мрію і віру в добрих чарівників! Коли вона виросте, то поверне це добро сторицею і вам, і всім оточуючим.

РS: Рекомендовано вживати на ніч 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *